Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 303 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $value in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 406 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 455 Deprecated: Required parameter $fields follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-field.php on line 389 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/gallery.php on line 299 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php:303) in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php:303) in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Schoonheidssalon gabi | Age summum Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

Age Summum


Dé behandeling die alle tekenen van huidveroudering aanpakt!
Met de nieuwe Guinot Age Summum behandeling is een mooie, jongere huid voor zowel vrouwen als mannen haalbaar. Guinot Age Summum is een exclusieve manuele behandeling bestaande uit vier stappen. De behandeling vermindert rimpels en lijntjes en geeft een stevigere en glanzende huid.
Stap 1: Exfoliëren
Na de reiniging start de eerste stap met het Gommage Dermabrasion. Een handmatige dermabrasie die de huid activeert om nieuwe cellen aan te maken. De micro-exfoliërende deeltjes scrubben en verwijderen de opgehoopte dode huidcellen. Microkorrels van Karité maken het huidoppervlak glad en zacht. Essentiële vetzuren als zoete amandelolie en Liposkin voeden de huid en geven comfort.
Stap 2: Regenererend Anti-Aging Sérum
Het exclusieve Sérum Age Summum activeert de celgeneratie en bestaat uit twee fasen. De eerste fase bevat het Guinot Celleven Complex met 56 actieve biologische bestanddelen om de celregeneratie en het celmetabolisme te stimuleren. De tweede fase bevat Pure Vitamine C die de synthese van collageen stimuleert en een antioxiderende werking heeft en de huid verheldert. De beide fases worden vermengd met elkaar net voor het aanbrengen om de werkzaamheid van het Vitamine C te behouden.
Stap 3: Anti-aging massage
Het Modelage Age Summum is een hoog geconcentreerd verjongend sérum dat samen met de actieve en verkwikkende massage het huidweefsel verstevigt.
Belangrijkste ingrediënten:
– Hyaluronzuur opvullende bolletjes strijken de rimpels glad;
– Celleven complex met 56 actieve biologische bestanddelen, stimuleert de regeneratie en het metabolisme;
– Gehydrolyseerd DNA beschermt het DNA in de cellen;
– Pro-Oxygen stimuleert de celademhaling;
– Biopeptide versterkt de opperhuid en vermindert rimpels.
Stap 4: Anti-aging masker
De laatste stap, het Masque Age Summum herstelt de glans voor een jonger uitziende huid. Een uniek masker, speciaal ontworpen voor een intensief contact met de huid en directe opname van de actieve ingrediënten.
Belangrijkste ingrediënten:
– Gestabiliseerde Vitamine C geeft glans aan de huid;
– Hyaluronzuur met hoog moleculair gewicht vult de rimpels op;
– Pro-Collageen stimuleert de collageensynthese en pakt huidverslapping aan;
– Dynalift vormt een omhullende en aanspannende laag over het huidoppervlak;
– Hydroctyte complex hydrateert de huid.
Wetenschappelijke testresultaten
– Na drie behandelingen neemt de diepte van de rimpel af met 49,4%.
– Na drie behandelingen neemt de stevigheid van de huid toe met 42,6%.
– Na drie behandelingen neemt de elasticiteit in de huid toe met 87,7%.

Plan een afspraak

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen
Spring naar toolbar