Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 303 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $value in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 406 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 455 Deprecated: Required parameter $fields follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-field.php on line 389 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/gallery.php on line 299 Schoonheidssalon gabi | Aromatic Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5379

 

Helende energie afkomstig uit het hart van planten.

De natuur produceert al meer dan 10.000 jaar medicijnen die de mensheid verzorgen. GUINOT put uit dezelfde natuur om Essentiële Oliën en Plantenconcentraten te maken voor de Aromatic bahandeling, zodat uw huid haar natuurlijke schoonheid terugkrijgt. Essentiëlle Oliën, gewonnen uit zonovergoten planten, brengen energie tot in de huid om die zo in de cellen te verspreiden. Ze bieden meer uitstraling aan de teint en verminderen direct de vermoeidheid van de huid.

Een waar moment van ontspanning en verzorging

Zodra u de schoonheidssalon binnenkomt, nemen de geuren van de Essentiële Oliën u mee op een heerlijke schoonheidsreis, die rust en ontspanning brengt. Met deze unieke en persoonlijke methode worden de waardevolle effecten van de Essentiele Oliën gekoppeld aan de massagetechnieken, waardoor uw huid nieuwe energie opneemt en het effect van de behandeling langer aanhoudt.
Gedurende 45 minuten, geef uw gezicht en uw welzijnsgevoel over aan de deskundigheid van de schoonheidsspecialiste. Ze zal de behandeling afsluiten met een Masque Aromatic masker. Uw huid krijgt weer een natuurlijk stralende teint.

Plan een afspraak

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen
Spring naar toolbar