Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 303 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $value in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 406 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 455 Deprecated: Required parameter $fields follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-field.php on line 389 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/gallery.php on line 299 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php:303) in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php:303) in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Schoonheidssalon gabi | Fractional-Needling Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

WAT IS FRACTIONAL NEEDLING (MICRO-NEEDLING)?

Fractional-Needling is een ontwikkeling die inspeelt op de nieuw ontstane inzichten na de opkomst van de Fractional-laser en Mesotherapie in huidverbetering instituten. Fractional-needling is een techniek waarbij elementen van de Fractional-laser en traditionele Meso-therapie worden gecombineerd tot een bijzonder effectieve methode voor huidverbetering en anti-aging. De Fractional-Needling apparatuur maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid. (de apparatuur werkt met steriele naald-stempel modules voor eenmalig gebruik). De door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes openen de huid voor de hoog geconcentreerde Meso-werkstoffen. De combinatie van het diep inbrengen van een Meso-preparaat (bijv. Hyaluronzuur) en het gelijktijdig stimuleren van de aanmaak van Collageen en Elastine maken de nieuwe Fractional-Needling techniek tot een verbluffend effectief wapen in de strijd tegen rimpeltjes, huidverslapping en algehele huidveroudering. Maar ook littekens en striae kunnen met deze techniek goed worden behandeld. De resultaten bij rimpeltjes op de bovenlip zijn verbluffend. De huid wordt voller, gladder en strakker.

FRACTIONAL NEEDLING IS BEDOELD VOOR:

Fractional-Needling is geschikt voor de behandeling van:
Fijne lijntjes rond de mond, wangen, hals en decolleté, huidverslapping, algehele huidveroudering, grauwe en doffe huidskleur, grove poriën, zon beschadigde huid, littekens en striae.

NA DE FRACTIONAL NEEDLING BEHANDELING

Afhankelijk van de gekozen diepte van de naaldjes en het behandelde huidoppervlak zal de huid er enigszins rood uit zien. Dit kan enkele uren / dagen voortduren. Deze roodheid mag indien gewenst gecamoufleerd worden. Indien er sprake is van een ‘intensieve Fractional-Needling behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling licht schilferen. Het is aan te raden de huid te verzorgen met een van onze Guinot producten voor een sneller herstel van de huid. Om het effect van de behandeling zo lang mogelijk vast te houden, adviseren wij om dagelijks een hydraterend huidverzorging product te gebruiken.
Drie weken voor en na de behandeling is het belangrijk om de zon te vermijden en de huid extra te beschermen met een zonnebrand met tenminste factor dertig (SPF 30). Dit is belangrijk om uw cellen te beschermen tegen versnelde veroudering, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

WANNEER KAN IK RESULTAAT VERWACHTEN VAN DE FRACTIONAL-NEEDLING BEHANDELING?

Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld 2 tot 4 weken zal er verbetering zichtbaar zijn, het uiteindelijke resultaat zal geleidelijk zichtbaar worden.

AANBEVOLEN AANTAL FRACTIONAL-NEEDLING BEHANDELINGEN

De Fractional-Needling behandelingen kunnen in kuur verband worden gegeven.
Indien u wilt werken op verbetering van een specifiek huidprobleem (anti-aging, littekens) wordt een kuur van ca. 3 tot 6 behandelingen aanbevolen. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling wordt een tussenposen van 2 tot 12 weken aangehouden.
Het is ook mogelijk regelmatig een Fractional-Needling behandeling als onderhoudsbehandeling in te zetten.

 

Plan een afspraak

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen
Spring naar toolbar