Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

Minder scherpe trekken door gezichtsgymnastiek

Door de leeftijd en vermoeidheid wordt de gezichtsomtrek minder scherp en verschijnen er tekenen van huidveroudering. Tot nu toe werkten ‘liftende’ behandelingen uitsluitend op de huidstructuur, door de structuur van de opperhuid te herstellen en zo de huid te verstevigen.
Hydradermie Lift biedt vandaag de dag een revolutionaire verjonging en revitalisering van de gezichtsspieren: ze worden steviger en maken gezichtstrekken weer strakker door de gezichtsgymnastiek.
Vergelijk het met een work-out in de sportschool, waarmee u de spieren van uw lichaam traint: met deze behandeling ervaart u al na enkele behandelingen een spectaculair “liftend effect’…, en dat zonder injecties!

Zichtbare resultaten vanaf de 1e behandeling

Hydradermie Lift is een behandeling die de huid niet alleen verzorgt en strakker maakt, maar houdt ook een dieptewerking in door training van de gezichtsspieren. De spieren krijgen hun stevigheid en vitaliteit terug en de gezichtstrekken verbeteren aanzienlijk. Vanaf de eerste behandeling ziet uw gezicht er jonger uit. Test het zelf in de spiegel en zie het verschil.

Plan een afspraak

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen
Spring naar toolbar