Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078

 

Nog effectiever door ionisatie

Hydradermie is een exclusieve behandeling van GUINOT die uw huid er mooier dan ooit uit laat zien, en dat direct na de eerste behandeling. Door deze belangrijke innovatie, die wereldwijd uniek is, dringen de geïoniseerde werkstoffen snel en diep door in de huid waardoor ze bijzonder doeltreffend werken.

We onderscheiden zeven verschillende versies van deze behandeling, elk met een eigen schoonheidsdoel, en afgestemd op uw huidtype. De hydradermie behandelingen worden uitgevoerd door vakbekwame schoonheidsspecialistes die met succes een stage en een verplichte training hebben gevolgd. Of u nu in New York, Londen, Hong Kong, Sidney, Toronto, Madrid of Rome bent, of u zich in een welnesscenter bevindt of op een cruiseschip, de hydradermie behandeling wordt overal nauwkeurig uitgevoerd om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van de GUINOT cli├źnten.

Direct na de behandeling een stralende huid

Aan het eind van de behandeling zal uw schoonheidsspecialiste u vragen om de test met de spiegel te doen. U kunt dan zelf constateren dat uw gelaatstrekken zachter zijn geworden: uw gezicht lijkt uitgerust en fris, en uw huid ziet er stralend en mooi uit. Dankzij onze “schoonheidskuur’ die eens per maand wordt uitgevoerd, blijft u het hele jaar door een stralende gezichtshuid houden.

Plan een afspraak

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen
Spring naar toolbar