Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085

 

Verstevigt de huid en de ovale vorm van het gezicht

De Liftosome behandeling is 100% gericht op het verstevigen en verjongen van de gelaatstrekken dankzij haar voornaamste werkstof, Pro Collageen en de modellerende werking van het mask Thermolift.

Na een zorgvuldige reiniging van uw huid brengt de schoonheidsspecialiste het Pro Collageen concentraat op uw gezicht aan en bereidt vervolgens in uw bijzijn het mask Thermolift voor. Tijdens de behandeling geeft dit masker een zachte warmte af waardoor de werkstoffen beter intrekken. De Liftosome behandeling wordt aanbevolen als kuur of kan worden toegepast in combinatie met de behandelingen Hydradermie of Beauté Neuve.

Verjongt en spant de gelaatstrekken aan

Met de jaren of in een periode van vermoeidheid verslapt de huid en verliest haar elasticiteit. De Liftosome behandeling heeft een verjongend en verstevigend effect op uw huid door de tekenen des tijds te vervagen. De Liftosome behandeling geeft de huid een hernieuwde uitstraling en vitaliteit, de sporen van vermoeidheid zijn verdwenen.
Uw schoonheidsspecialiste maakt voor u een exclusieve behandeling met Pro Collageen die de elasticiteit van uw huid* vernieuwt. Tijdens de behandeling geeft de zachte warmte van het mask Thermolift volop nieuwe energie die de stevigheid van de huid herstelt. Aan het einde van de behandeling ontdekt u dat uw gezicht er jonger, ontspannen en steviger uitziet.

Plan een afspraak

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen
Spring naar toolbar