Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 303 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $value in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 406 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php on line 455 Deprecated: Required parameter $fields follows optional parameter $post_id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-field.php on line 389 Deprecated: Required parameter $field follows optional parameter $id in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/gallery.php on line 299 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php:303) in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/api/api-value.php:303) in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Schoonheidssalon gabi | TELE-GONE Deprecated: Functie wp_make_content_images_responsive is sinds versie 5.5.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /customers/0/3/c/schoonheidssalongabi.nl/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085

telegone

TELE-GONE behandeling:

Het TELE-GONE systeem is gebaseerd op het principe van Diathermie/Thermolyse met behulp van hoogfrequente wisselstroom. In de probleemzones wordt door middel van een fijn naaldje warmte veroorzaakt. Het gevolg is dat de te behandelen huidonregelmatigheden nagenoeg pijnloos en zeer snel (zonder littekens) definitief verdwijnen.
Meestal gaat het hierbij vaak om correcties die meestal niet door een huisarts of dermatoloog worden behandeld, omdat er niet altijd een medische noodzaak voor is. Toch kunnen dit soms echter wel erg ontsierende en/of storende plekjes zijn.
Het naaldje (steriel en eenmalig gebruik) wordt in de huid gebracht op het te behandelende gebied. In sommige gevallen kan na de behandeling een klein korstje zichtbaar zijn dat na een paar dagen verdwijnt en geen beschadigingen achterlaat. De behandeling kan als licht gevoelig worden ervaren.

Huidonregelmatigheden weg in een handomdraai.

Het TELE-GONE systeem kan onder andere toegepast worden bij:

De behandeling heeft direct effect, de voordelen van een TELE-GONE behandeling:

Couperose, Spinnaevi en Bloedblaasjes

Couperose en Spinnaevi houdt in dat er kleine bloedvaatjes dicht onder de huid zichtbaar zijn.
De oorzaak van couperose is dat de bloedvaatjes chronisch (dus niet tijdelijk) zijn verwijd. Couperose is een vaak voorkomende maar onschuldige aandoening. Hoeveel couperose behandelingen er in totaal nodig zijn, hangt af van de omvang van het te behandelen gebied en de hoeveelheid vaatjes.
794fd0cac1-COUPEROSE
Vaak is uw couperose na een paar korte behandelingen verdwenen. Ook voor bloedblaasjes
verwijderen kunt u bij ons terecht. Bloedblaasjes weghalen lukt vaak in één behandeling. De duur en hoeveelheid van de behandelingen ligt aan het te behandelen gebied en aan de hoeveelheid bloedblaasjes.

Wratjes en steelwratjes

In onze schoonheidssalon kunt u ook terecht voor het weghalen van steelwratjes m.b.v. de Tele-Gone. Steelwratjes of fibromen zijn kleine ‘aangroeisels’ die op het gezicht, in de hals, in de oksels of op andere lichaamsplekken kunnen voorkomen. Ze zijn meestal huidkleurig, maar soms ook donkerder doordat de steelwratjes meer pigment in zich hebben. Soms is het slechts één steelwratje, maar het kunnen ook meerdere steelwratjes in een groepje zijn. Schoonheidssalon Gabi kan deze gemakkelijk verwijderen
9f31c185c7-STEELWRATJES

 

Plan een afspraak

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen
Spring naar toolbar